produk kita
22222
Layanan kita

OEM& layanan aftermarket kanggo bagean AC Panjenengan& bagean setir

Kita duwe R sing kuwat lan berpengalaman&Tim D lan QC dipimpin dening insinyur Jepang kanthi pengalaman luwih saka 40 taun

ing kompresor, kita nawakake layanan OEM lan aftermarket. Kita bisa ngembangake lan nggawe kompresor saka 110cc-450cc, sing bisa digunakake kanggo mobil penumpang, mobil teknik lan truk kulkas. Yen sampeyan ora bisa nemokake produk sing dibutuhake ing situs web kita, hubungi kita, kita bakal mriksa sampeyan. Yen kita ora duwe produk sing sampeyan butuhake, kita bisa ngembangake kanggo sampeyan miturut panjaluk sampeyan.

Waca liyane
Waca liyane

Kaluwihan

  • Teknologi Jepang
    Tim insinyur Jepang
    karo liwat 40 taun pengalaman
  • IATF16949 & SGS
    Kita lulus IATF16949& SGS
    sertifikasi
  • Garansi
    Garansi setaun
  • pabrik OE
    Kita nyedhiyakake mobil OE
    pabrik
Babagan awake dhewe
Produk kita wis entuk akeh sertifikasi babagan kualitas lan inovasi

Guangzhou BERLIN Auto Parts Manufacturing Co., Ltd, diadegake ing taun 2006, minangka perusahaan modern sing spesialisasine ing manufaktur kompresor AC otomotif. Our company locates in Zhuliao Industrial Zone Baiyun District Guangzhou City, panutup area 20 hektar lan area tanduran liwat 10.000 meter persegi. Iki dilengkapi transportasi sing trep kanthi jarak 5KM saka Bandara Internasional Baiyun lan luwih saka rong atus staf kalebu luwih saka 50 teknisi profesional. Kajaba iku, kita uga duwe R&D tim lan tim sales profesional nunggu kanggo nyedhiyani layanan paling apik kanggo sampeyan.

Perusahaan kasebut duwe tim manajemen sing berkualitas. Wis lulus sertifikasi IATF16949 lan minangka salah siji saka sawetara manufaktur domestik sing otomatis otomatis. Wis ngenalake macem-macem manufaktur lan peralatan uji coba sing kalebu garis perakitan komputerisasi Jepang, pusat mesin, bangku uji Taiwan, detektor bocor helium Jerman, mesin pembersih ultrasonik, peralatan impregnasi vakum, alat koordinasi lan pangukuran, mikroskop metalurgi, alat ukur pneumatik. , Tes geter, mesin tes semprotan uyah lan liya-liyane. Kita duwe kontrol kualitas sing ketat kanggo saben bagean sing digawe. Kita duwe teknologi lan kontrol manajemen liwat survey sampel lan pemetaan, pangembangan jamur, pangolahan kosong, tes kinerja.

Kita duwe telung jinis produk yaiku Kompresor Perpindahan Variabel Kontrol Internal, Kompresor Perpindahan Variabel sing Dikontrol Eksternal lan Kompresor Perpindahan Tetap. Kita usaha kanggo entuk persetujuan lan kapercayan pelanggan kanthi kualitas sing tetep, rega sing kompetitif lan layanan sing apik. Produk kita diekspor menyang Eropa, Amerika kidul lan lor, Timur Tengah lan Asia Tenggara dll.

Adhering kanggo tujuan "pangembangan basis ing kualitas, ajining diri gumantung ing kredibilitas" lan prinsip manajemen "kanggo nggawe nilai kanggo kita pelanggan, Staff lan partners", kita bakal ngowahi teknologi majeng menyang produk kualitas dhuwur kanggo ngawula masyarakat lan nyumbang kanggo pangembangan industri otomotif Cina.

  • 2006
    Panyiapan perusahaan
  • 200+
    personel perusahaan
  • 10000+
    Area pabrik
  • OEM
    solusi khusus OEM
Waca liyane
Kasus kita

Kualitas sing bisa dipercaya kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan

  • Kasus1
    Produk kita diekspor menyang Eropa, Amerika kidul lan lor, , Timur Tengah lan Asia Tenggara lsp. Kita duwe pelanggan ing saindenging jagad. Kompresor kita kabeh anyar, kabeh komponen saka supplier OE kanthi garansi setaun. We are OE supplier kanggo pabrik Mobil.
  • kasus2
    Kita duwe luwih saka 14 taun pengalaman manufaktur lan ngembangake rak setir. Kita uga nyedhiyakake merek bagean setir paling dhuwur ing Amerika Utara lan Rusia.
KONTAK KITA

Mangga ninggalake sampeyan informasi kontak, kita bakal kurban siji-kanggo-siji layanan VIP kanggo sampeyan rauh.

Kirimake priksaan sampeyan