Produk kita
  • Kompresor TM Kompresor TM
    Kita bisa ngasilake kompresor TM13-TM31
    2020/09/19
  • Ndandani
& Pemindahan variabel Ndandani & Pemindahan variabel
    Kita ngasilake Telpon & Kompresor pamindahan variabel.
    2020/09/19
  • Rak Kemudi Hidrolik Profesional Kanthi Harga Pabrik Rak Kemudi Hidrolik Profesional Kanthi Harga Pabrik
    Minangka salah sawijining produsen Roda kemudi Hidrolik sing paling profesional, Berlin khusus kanggo produksi kompresor AC otomotif lan Rack kemudi. Produk rak setir nduweni kualitas sirkulasi udara sing seragam. Suhu atmosfer lan asor relatif wis homogenisasi supaya tetep seragam.
    2020/09/19
  • Grosir AC lan Grosir Listrik Setir Mobil Paling Apik Grosir AC lan Grosir Listrik Setir Mobil Paling Apik
    Pengin golek perusahaan suku cadang mobil sing nyedhiyakake rak setir daya berkualitas tinggi? Priksa video iki lan ngerti luwih lengkap babagan rak setir ESP lan Listrik kanthi rega grosir saka Guangzhou BERLIN Parts Manufacturing Co., Ltd.
    2020/09/19
22222
Layanan kita
OEM
& layanan aftermarket kanggo bagean AC sampeyan
& Bagian kemudi
Kita duwe R sing kuwat lan pengalaman
& Tim D lan QC dipimpin dening insinyur Jepang sing duwe pengalaman luwih saka 40 taun
ing kompresor, kita nawakake layanan OEM lan aftermarket. Kita bisa nggawe lan nggawe kompresor saka 110cc-450cc, sing bisa digunakake kanggo mobil penumpang, mobil rekayasa lan truk kulkas. Yen sampeyan ora bisa nemokake produk sing dibutuhake ing situs web, wenehana ngubungi, bakal dipriksa. Yen ora duwe produk sing dibutuhake, kita bisa ngembangake miturut panjaluk sampeyan. Kita bisa menehi gambar lan conto kanggo sampeyan konfirmasi.
Waca liyane
Waca liyane
  • Teknologi Jepang
    Tim insinyur Jepang
    kanthi luwih saka 40 taun pengalaman
  • IATF16949 & SGS
    We pass IATF16949
    & SGS
    sertifikasi
  • Jaminan
    Garansi setaun
  • Pabrik OE
    Kita nyuplai mobil OE
    pabrik-pabrik
Babagan kita
Produk kami wis entuk akeh sertifikasi babagan kualitas lan inovasi
Guangzhou BERLIN Auto Parts Manufacturing Co., Ltd, didegaké ing taun 2006, minangka perusahaan modern sing spesialisasine ing produksi kompresor AC otomotif. Perusahaan kami dununge ing Zhuliao Zona Perindustrian Baiyun Kabupaten Guangzhou, sing jembar 20 hektar lan area tanduran luwih saka 10.000 meter persegi. Iki dilengkapi transportasi sing trep kanthi jarak 5km saka Bandara Internasional Baiyun lan luwih saka rong atus staf kalebu luwih saka 50 teknisi profesional. Kajaba iku, kita uga duwe R independen& Tim D lan tim sales profesional sing ngenteni nyedhiyakake layanan paling apik kanggo sampeyan.
Perusahaan kasebut duwe tim manajemen berkualitas tinggi. Wis lulus sertifikasi IATF16949 lan minangka salah sawijining manufaktur domestik sing bakal otomatis otomatis. Wis ngenalake macem-macem peralatan manufaktur lan pengujian canggih sing kalebu jalur perakitan komputerisasi Jepang, pusat mesin, bangku tes Taiwan, detektor bocor helium Jerman, mesin pembersih ultrasonik, peralatan impregnasi vakum, koordinasi lan alat ukur, mikroskop metalurgi, alat ukur pneumatik , tes geter, mesin uji semprotan uyah, lsp. Kita duwe kontrol kualitas sing ketat kanggo saben bagean sing digawe. Kita duwe kontrol teknologi lan manajemen babagan survei lan pemetaan sampel, pangembangan cetakan, pamrosesan kosong, tes kinerja.
Kita duwe telung jinis produk yaiku Kompresor Pemindahan Variabel Kontrol Internal, Kompresor Pemindahan Variabel Kontrol Eksternal lan Kompresor Pemindahan Tetap. Kita usaha kanggo entuk persetujuan lan kepercayaan pelanggan kanthi kualitas tetep, rega kompetitif lan layanan sing apik. Produk kita diekspor menyang Eropa, Amerika kidul lan lor, Timur Tengah lan Asia Tenggara lsp.
Ngarahake tujuan "basis pangembangan kualitas, reputasi gumantung karo kredibilitas" lan prinsip manajemen "kanggo nggawe nilai kanggo para pelanggan, staf lan mitra", kita bakal ndandani teknologi canggih dadi produk berkualitas tinggi kanggo ngladeni masarakat lan nyumbang kanggo pangembangan industri otomotif Tiongkok.
  • 2006
    Pembentukan perusahaan
  • 200+
    Personel perusahaan
  • 10000+
    Area pabrik
  • OEM
    Solusi khusus OEM
Waca liyane
Kasus kita
Kualitas sing bisa dipercaya kanggo memenuhi permintaan pelanggan
  • Kasus1
    Produk kami diekspor menyang Eropa, Amerika kidul lan lor, Timur Tengah lan Asia Tenggara lsp. Kita duwe pelanggan ing saindenging jagad. Kompresor kita kabeh anyar, kabeh komponen saka pemasok OE kanthi garansi setaun. Kita minangka pemasok OE menyang pabrik Mobil.
  • kasus2
    Kita duwe pengalaman manufaktur lan ngembangake kemudi luwih saka 14 taun kepungkur. Kita uga nyuplai merek bagian paling dhuwur ing Amerika Utara lan Rusia.
GAMPANG KANGGO US
Mangga wenehi informasi kontak, mengko bakal ditawakake layanan VIP Siji-sijine.