Produk urang
  • Kompresor TM Kompresor TM
    Urang tiasa ngahasilkeun kompresor TM13-TM31
    2020/09/19
  • Rak Setir Daya Hidrolik Profesional Dina Harga Pabrik Rak Setir Daya Hidrolik Profesional Dina Harga Pabrik
    Salaku salah sahiji pabrik Rék setir hidrolik paling propésional, Berlin ngahususkeun dina ngadamel kompresor AC otomotif sareng Rack steering. Produk setir nampilkeun kualitas seragam sirkulasi udara. Suhu atmosfir sareng kalembaban relatif parantos homogénisasi supados tetep seragam.
    2020/09/19
  • Baju Steering Mobil Edukasi Berkualitas Terbaik sareng Grosir Baju Steering Mobil Edukasi Berkualitas Terbaik sareng Grosir
    Hoyong milari perusahaan suku cadang mobil anu nyayogikeun setir listrik anu berkualitas? Pariksa pidéo ieu sareng terang langkung seueur rinci ngeunaan roko setir ESP Sareng Électric dina harga borongan ti Guangzhou BERLIN Parts Manufacturing Co., Ltd.
    2020/09/19
  • Dibereskeun
& Pangpindahan variabel Dibereskeun & Pangpindahan variabel
    Kami ngahasilkeun Maneuh & Kompresor perpindahan variabel.
    2020/09/19
22222
Jasa kami
OEM
& jasa saatos pasar pikeun bagian AC anjeun
& Bagian setir
Kami gaduh urang Sunda anu kuat pisan sareng berpengalaman
& Tim D sareng QC dipimpin ku insinyur Jepang kalayan pangalaman langkung ti 40 taun
dina kompresor, kami nawiskeun jasa OEM sareng aftermarket. Urang tiasa ngembangkeun sareng ngadamel kompresor ti 110cc-450cc, anu tiasa dianggo pikeun mobil panumpang, mobil rékayasa sareng treuk kulkas. Upami anjeun henteu tiasa mendakan produk anu anjeun peryogikeun dina halaman wéb kami, kersa ngahubungi kami, kami bakal parios pikeun anjeun. Upami kami henteu ngagaduhan produk anu anjeun peryogikeun, urang tiasa ngembangkeun pikeun anjeun numutkeun paménta anjeun Kami tiasa nawiskeun gambar sareng sampel pikeun anjeun mastikeun.
MACA DEUI
MACA DEUI
  • Téknologi Jepang
    Tim insinyur Jepang
    kalayan langkung ti 40 taun pangalaman
  • IATF16949 & SGS
    Kami ngalangkungan IATF16949
    & SGS
    sertifikasi
  • Jaminan
    Garansi sataun
  • Pabrik OE
    Kami nyayogikeun ka mobil OE
    pabrik
Tentang Kami
Produk kami parantos kéngingkeun seueur sertifikasi dina hal kualitas sareng inovasi
Guangzhou BERLIN Auto Parts Manufacturing Co., Ltd, didirikeun taun 2006, mangrupikeun perusahaan modéren anu khusus ngadamel pabrik kompresor AC otomotif. Perusahaan urang tempatna di Zhuliao Industrial Zone Baiyun District Guangzhou City, kalebet luas 20 hektar sareng luas pabrik langkung ti 10.000 méter pasagi. Éta dilengkepan transportasi anu merenah sareng 5km jauh ti Bandara Internasional Baiyun sareng langkung ti dua ratus staf kalebet langkung ti 50 téknisi propésional. Salaku tambahan, urang ogé gaduh basa Sunda anu mandiri& Tim D sareng tim penjualan profesional ngantosan nyayogikeun jasa anu pangsaéna pikeun anjeun.
Perusahaan ngagaduhan tim manajemen kualitas luhur. Éta parantos lulus sertifikasi IATF16949 sareng éta mangrupikeun salah sahiji ti saeutik pabrik domestik anu janten otomatis otomatis. Éta parantos ngenalkeun macem-macem manufaktur canggih sareng alat uji coba anu kalebet jalur rakitan komputerisasi Jepang, pusat mesin, bangku uji Taiwan, detéksi bocor hélium Jérman, mesin pembersih ultrasonik, alat impregnasi vakum, koordinasi sareng alat ukur, mikroskop metalurgi, alat ukur pneumatik , uji geter, mesin uji semprot uyah sareng sajabana Kami gaduh kontrol kualitas anu ketat pikeun unggal bagian anu kami jadikan. Kami gaduh téknologi sareng kontrol manajemén ngeunaan survei sareng pemetaan sampel, pamekaran kapang, pamrosésan kosong, tés kinerja.
Kami gaduh tilu jinis produk anu Komérsial Kapindahan Variabel Kontrol Internal, Komérsial Kapindahan Variabel Kontrol Éksternal sareng Kompresor Pindahan Kapindahan. Kami narékahan pikeun kéngingkeun persetujuan sareng kapercayaan palanggan ku kualitas mantep, harga kalapa sareng jasa anu saé. Produk kami diékspor ka Éropa, Amérika kidul sareng kalér, wétan tengah sareng Asia tenggara jsb.
Taat kana tujuan "basis pangwangunan kana kualitas, reputasi ngandelkeun kapercayaan" sareng prinsip manajemén "pikeun nyiptakeun nilai pikeun konsumén, staf sareng mitra kami", kami bakal ngarobah téknologi canggih kana produk kualitas luhur pikeun ngalayanan masarakat nyumbang kana pamekaran industri otomotif Cina.
  • 2006
    Pendirian perusahaan
  • 200+
    Tanaga perusahaan
  • 10000+
    Daérah pabrik
  • OEM
    Solusi custom OEM
MACA DEUI
Kasus kami
Kualitas dipercaya pikeun minuhan paménta konsumén urang
  • Kasus1
    Produk kami diékspor ka Éropa, Amérika kidul sareng kalér, Wétan tengah sareng Asia Tenggara sareng sajabana Kami gaduh palanggan di panjuru dunya. Kompresor urang sadayana énggal, sadaya komponén ti OE anu ngagaduhan jaminan sataun. Kami supplier OE ka pabrik Mobil.
  • kasus2
    Kami gaduh langkung ti 14 taun pangalaman manufaktur sareng ngembangkeun setir. Kami ogé nyayogikeun merek mérek setir luhur di Amérika Kalér sareng Rusia.
BISA NGARUU KAMI
Punten tinggalkeun inpormasi kontak anjeun, kami bakal nawiskeun jasa VIP Hiji-hiji ka anjeun pas.